Diskuse na různá téma

Vidím to moc černě ?

25. 1. 2013 12:24
Rubrika: ZRCADLO

           . . . někteří lidé říkají :  vidíš to moc černě, vývoj jde stále kupředu, nedá se žít postaru.   Celá společnost se vyvíjí po všech stránkách.  I náboženství , i morálka.   Co dříve bylo nemyslitelné, je dnes běžné.

                  Jenže vývoj může jít jen dvěma směry  směry, buď  k  dobru, nebo ke  zlu. 

   Zatím to vidím tak, že lidské  "spolčo",  směřuje ze  "světla"  do  "tmy".  Nebudu vyjmenovávat všechny znaky tohoto vývoje mezi které na čelních místech patří  znevažování a postupná likvidace řádných rodin,  legalizace homosexuálních rodin, legalizace asistovaných vražd  nemocných, starých a nenarozených, konzumace sexu,  . . .

                   To jsou pouze ty nejnápadnější znaky sesuvu.  Horší je, že to vše je nenápadně podporováno  zamlčováním  důležitosti    VÍRY V BOHA. 

                     Ďábel nám podsunuje:

. . . není důležité věřit. že existuje nějaký BŮH,  stačí dodržovat morální pravidla naší společnosti, být hodný a poslušný, nedržet se kostnatě starých předsudků, dříve vydávaných za morální.  Vše se přece vyvíjí, nezůstávejme tedy pozadu za vývojem.   Dříve BŮH, dnes stačí  MORÁLKA, navíc,vědecky doložená..             

                      Buďme moderní i v oblasti svých názorů. 

                                                     Víc nemám co dodat.

 

                                                            - - - + + +  - - -

Zobrazeno 1734×

Komentáře

Iisakki

No to je ale blábol...mám to chápat tak, že homofobní asexuál zde vyzývá k návratu do dob, kdy se upalovali čarodějnice? :)

staryvlk

lisakki:
nevím, k čemu se zde vyjadřuješ, ale i z této jedné Tvé věty je vidět, že se toho do tvé mladé hlavinky musí ještě hodně vejít.

Zobrazit 32 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková