Diskuse na různá téma

Muži na ústupu.

10. 11. 2014 14:04
Rubrika: ZRCADLO

              Že mají mít ženy stejná práva ve všech oblastech lidského života je snad většině mužů jasné.  Ovšem některé oblasti, např. sport, těžká atletika, fys.práce, např. v dolech, nebo problematické činnosti v armádě, policii a pod. jsou pro ženy nevhodné.

    

V takových případech ve sportu vznikají oddělené skupiny pouze pro muže a pouze pro ženy, což automaticky rozdělují výkony sportovců. V této oblasti není o čem diskutovat viz např. box, hokey, fotbal, a řada dalších sport. disciplin automaticky rozdělovaných na mužské a ženské.

                Celosvětové feminizační snahy ovšem chtějí dokázat, že i takové "mužské" sporty dovedou ženy také, a proto jsou vidět např. boxující ženy i jak profesionálky, což je v mnoha případech směšná podívaná.

                 Když se ale podíváme mimo tyto  "silové" oblasti tak muži začínají ustupovat a prohrávají na všech frontách. Od malička je vychovávají ženy (jesle,mateřské školky,základní školy, střední školy i vysoké škola se začínají plnit ženami).  O rodinách ani nemluvě, ty již jako manžel a manželka, přestávají existovat, a děti dostává k výchově většinou zase žena sama a příležitostní strýčkové a přátelé . 

                  Na každém kroku ženské vzory chování i způsobu myšlení. Není proto divu, když vidíme  čím dál více mladých mužů, které na první pohled obtížně rozeznáváme od žen, (vlasy, pohyby, ozdoby, názory . . . . )

                   Snad ještě v křesťanských náboženstvích zůstane Bůh OTEC, Bůh SYN a Bůh DUCH SVATÝ - mužského rodu a feministické hnutí nezavade Bohyni MATKU, Bohyni DCERU a Bohyni DUŠINI SVATOU.

                     Tak toho bych se nechtěl dočkat.  

                                                       - - - + + + - - -

Zobrazeno 1162×

Komentáře

spitfire

"Můj článek je pouze zamyšlením nad možným postupem nesprávně chápané a prosazované rovnoprávnosti mužů a žen."

Takže když chce muž boxovat, tak je to v pořádku, zatímco když chce žena boxovat, tak je to prosazování nějaké rovnoprávnosti?
Kde jste na to přišel?

"Mezi mužem a ženou budou vždy nezměnitelné rozdíly."

To je sice triviální poznatek, přesto váš článek popírá, tyto rozdíly. Vždyť právě když třeba ženy hrají fotbal nebo hokej se tyto rozdíly ukazují. Vy však rozdíly pojímáte jako handicup ženy. U boxu vám to nevyšlo, protože jste si neuvědomil, že mužský box se dělí na váhové kategorie a právě tyto kategorie mají zajistit rovnost. Právě proto jsou zřízeny aby byla rovnost.




staryvlk

příteli spitfíre,
pouze pro tebe znovu opakuji:
Ve svém zamyšlení, jako celku, jsem projevil určitou obavu nad tzv. "feminismem" radikálním, šířícím se zejména z USA, který se snaží popírat jakýkoliv rozdíl mezi pohlavími a vyúsťuje až nepřátelským postojem k mužům.

Nekriticky využívá historicky pochybného "matriarchátu" k podpoře svých teorií vlády žen jako neúspěšnějších období lidských dějin.

To je vše, nic víc v tom nehledej příteli mužského pohlaví ?


Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková