Diskuse na různá téma

MUŽI, VZMUŽTE SE !

14. 12. 2015 12:10
Rubrika: ZRCADLO

              Když opomineme tzv.  genderovou teorii,  ve které pohlavní rozlišení lidské populace mizí a mizí tím i tradice rodiny jako svazku muže a ženy,  tak se nyní nacházíme v období emancipace ženy, jako pohlavní lidské bytosti.  

               Žena dnes už nechce mít za vzor ženskosti poslušnou Panu Marii,   chce však zůstat ženou, ale ženou vládnoucí s velkým "Ž".

                To se jí Bohužel začíná dařit.   Dnes  vidíme v mladé populaci  stále častěji typy které se dají nazvat  "MUŽOŽENY,  nebo  ŽENOMUŽI".   Zejména dospívající muži stále více přebírají ženské prvky jak ve svém chování, tak ve vzhledu.    K tomu je vede od začátku neúplná rodina s pokračuje  škola.      Stále více jsou k vidění samotné ženy s kočárkem,  které si plánovitě pořizují dítě a samostatně jej vychovávají bez otce-mužského vzoru.   Když takové dítě mužského pohlaví nastoupí do školy, ujímají se jej zase ženy a pokračují ve výchově "k ženskosti".

                 Dříve se to snažila napravit povinná vojenská služba, ve které se takto "narušení"  mladí muži během dvou let alespoň trochu přiblížili k názvu pohlaví,  jaké májí  ve svém  občanském průkazu pod kódem  "M", tedy, muž.

                  Pak není divu, že stále více žen, neuzavírá s takovými muži manželství a žijí raději samostatně. I to může být možná příčina budoucího zániku rodiny --  feminizace celé společnosti .

                                                            Děkuji za pozornost.

                                                               - - - + + + - - -   

Zobrazeno 1231×

Komentáře

spitfire

"Jaký Ty máš mužský vzor ?"

Mám dokonce dvojníka. Ve filmu Špinavý prachy (The Drop) je postava Boba Saginowského (tom hardy) a co do charakteru jsem to celej já.

Co se týká životní filosofie mě velice dobře vystihuje Kočičí žena ve filmu Temný rytíř povstal. Jestli je to možné nazvat vzorem, tak ona je mým vzorem.

staryvlk

spitfire: " . . . ONA je mým vzorem."
Dík to mě stačí milé děvče.

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková