Diskuse na různá téma

Zákony . . .

20. 4. 2016 10:41
Rubrika: ZRCADLO

                  . . . zákony nemají moralizovat, ale popisovat dějící se skutečnosti.

 I takové jsou názory lidí v současné společnosti.  Měli bychom se přiklonit znovu k dávnověkým civilizacím, které takto před tisíciletími vedly svoji existenci a my jejich potomci jsme tady dodnes a nezanikli jsme.

                   Proč se tedy pozastavujeme nad návrhy zákonů které by povolovaly potraty bez omezení, eutanázii podle rozhodnutí člověka, sňatky s výchovou a adopcí dětí homosexuály, umělé oplodňování žen bez partnerů, zakládání bezpohlavních rodin a nakonec zrušení rodin jako základních jednotek společnosti.

                    Vraťme se ke kořenům lidské společnosti, která, jak je patrné, směřuje nezadržitelně vzhůru k lepším zítřkům nás všech.    To různá náboženství, hlavně ta křesťanská omezují naši svobodu a proto je potřebné je zrušit a označit je za škůdce lidské společnosti.  Pak by nastala  skutečná volnost a morální svoboda bez omezování - ráj na zemi.

                     I takto se velký odpůrce snaží přivádět většinové vrstvy lidské společnosti na svou stranu aby pak jásal nad rostoucím množstvím svedených.

      

                      Dnes již nejde o jednotlivé lidské kmeny, či národy ale o celou zeměkouli, kterou si hodlá zakutálet do svého důlku, ze kterého není úniku.     

                                                         Tak se probuďme . . .

                                         

                                                                - - - + + + - - -

                    

                    

   

 

Zobrazeno 990×

Komentáře

staryvlk

Jediným přijatelným východiskem pro lidskou společnost je morálka vycházející z DESATERA Božích přikázání. Vše ostatní jsou jen úhybné cesty jak si volně užívat života a nezatěžovat si ničím svědomí.
Ti pánové které uvádíte jako reprezentanty mohou snad jen konstatovat kam naše společnost směřuje pokud vytěsnila uvedené desatero ze svého života.

staryvlk

Pokud řeší něco jiného, tak reprezentují nevěreckost současné civilizace a přispívají k jejímu zániku. Být moudrý, neznamená přečíst hromady kde čeho, zamotat vše do jedné kupy a vybrat si z toho to , co mě nejvíc vyhovuje a nijak mě neomezuje.

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková