Diskuse na různá téma

Víra a Bible . . .

3. 5. 2018 10:27
Rubrika: ZRCADLO

                 

                     Jedna z taktik boje,  ďábla-velkého odpůrce,  proti pravé víře, je chytré zpochybňování  textů  Bible vyhledáváním doměle rozporných článků a  odmítání jejich výkladů  autoritou Katolické církve.  

   

                             Nabízí jako nejsprávnější postup takzvaný  "VÝKLAD BIBLE - BIBLÍ",  a to každý člověk sám podle sebe, při studiu Bible.     Mnoho věřících takové doporučení přijímá.    Potom se nelze divit tomu, že se tito  lidé  združují do skupin, podle toho jaký si kdo zvolil svůj  výklad   Bible-biblí.    Tak vzniká  mnoho nových církví, společenství a sekt.   

                              Výsledkem je  nejednota  a  rozpory mezi věřícími,  což vyhovuje

                                                        velkému odpůrci-ďáblu.

 

                                                                 - - - + + + - - -

   

  

             

Zobrazeno 654×

Komentáře

RealToltekDzehenuti

27Vpravdě vám pravím: Jsou někteří z těch, kdo tu stojí, kteří určitě neokusí smrti, dokud nespatří Boží království.“ 28Asi osm dní po těchto slovech vzal s sebou Petra, Jana a Jakuba a vystoupil na horu, aby se pomodlil. 29A když se modlil, vzhled jeho tváře se změnil a jeho oděv se bělostně rozzářil. 30A hle, dva muži s ním rozmlouvali -- byli to Mojžíš a Eliáš, 31kteří se ukázali v slávě a mluvili o jeho odchodu, který se měl naplnit v Jeruzalémě.

Jáť křtím vás vodou ku pokání, ten pak, kterýž po mně přichází, jestiť mocnější nežli já, jehožto nejsem hoden obuvi nositi. Onť vás křtíti bude Duchem svatým a ohněm.

Aj, tajemství vám pravím: Ne všickni zajisté zesneme, ale všickni proměněni budeme, hned pojednou, v okamžení, k zatroubení poslednímu.

staryvlk

Reakce na tento článek je jen malou ukázkou úspěchu zvolené taktiky ďábla-velkého odpůrce.

Zobrazit 17 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková