Diskuse na různá téma

Dědičný hřích . . .

24. 6. 2018 13:44
Rubrika: ZRCADLO

              . . . hřích dědičný, první lidský hřích byl Bohem potrestán jako těžký, smrtelný hřích. O podstatě tohoto hříchu však není nikde jasně nic řečeno.  Byla to pýcha, nebo snad první sex   Adama  a  Evoy. ?   Ale Bůh jim přece řekl po stvoření  ". . . rosťte a množte se, naplňte zemi . . ."

Snězení "jablka" ze zakázaného stromu ?   To nikde v Bibli není blíže vysvětleno a nevysvětluje to, podle mého názoru,  jasně a jednoznačně svým věřícím ani církev. 

                     Ptám se  proč ?    Lidé jsou dnes již mnohem vzdělanější a ptají se . . .  o co tedy jde?

                                            Snad by se o to mohla církev již dnes pokusit.       

                                                         - - - + + + - - -

                                    

                   

          

Zobrazeno 783×

Komentáře

Matonick

Přesto odpovídám na jeho otázky: V čem je to, co učí sexuologové věda?- Zde odkazuji na stručný přehled naší sexuologie. http://www.cspsychiatr.cz/detail.php?stat=794Přednášky vědce sexuologa profesora MUDr. Josefa Hynieho byly pro nás, posluchače lékařské fakulty, velmi užitečné. Využíval jsem jich pak ve své mnohaleté praxi obvodního lékaře pro občany 5 obcí na Vysočině. ( A nebyl jsem považován za šarlatána). Odkazuji na obsah a obsáhlý věcný rejstřík v závěru jeho publikace: „Sexuální život a jeho nedostatky“ , která je pro mne učebnicí sexuologie. Je k dostání v antikvariátu.

spitfire

Nezpochybňoval jsem sexuologii jako vědu, ale to co jste tu za sexuologii vydával ve svých komentářích.
Viz.:""Jak je psáno, A. a E. se velmi zastyděli. Před kým? Před sebou přece ne. Vždyť žili a „poznávali se“ předtím i potom jako „manželé“."

To, že spolu měli Adam a Eva pohlavní styk, neznamená, že se nemohli před sebou někdy v budoucnu stydět. Tohle vaše tvrzení nemá se sexuologii nic společného, proto je to taky šarlatánství.

Vaše praxe obvodního lékaře tu nemá žádnou roli ani vytahování pochybných autorit.

Zobrazit 27 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková