Diskuse na různá téma

Naše společnost je na sesuvu.

3. 6. 2019 18:35
Rubrika: ZRCADLO

                    Jsme demokratická společnost, máme svobodně volené zastupitele ve svém vedení,  ale kam směřujeme ?     Naší společnosti jsou sdělovacími prostředky, divadly, filmy, zprávami předkládány jako samozřejmost problematické záležitosti ovlivňující současnost, ale především naši budoucnost.

                      Je to hlavně poklidně  přijímaný rozklad rodiny, jako základního prvku dobrého vývoje mladé populace a tím i celé společnosti.  Manželství, jako základ rodiny, je  nahrazováno volným poměrem druha a družky, nebo přítelem a přítelkyní.  Jsou navrhovány zákony, které ponižují rodinu na soužítí homosexuálů, heterosexuálů a později snad i jiných živočišných druhů.  

                         Věřící lidé, křesťané,  kteří rodinu považují za nerozlučitelnou, byli již nazvány  "lepšolidmi" , kteří  údajně  říkají,  že jsou lepší než  všichni ostatní, tím se vlastně dají považovat za nepřátele těch ostatních, které napadají svými názory,  svým chováním a vlastně svým způsobem života.

                                  Kam to až povede ?   Dá se jen předvídat .  

 

                                                           - - - + + + - - - 

 

                           

                            

                   

 

        

Zobrazeno 610×

Komentáře

spitfire

"Ano, ale místo manželů - přátelé, druhové, to není rodina ale pouze volná sešlost s možností kdykoliv se jednoduše rozejít.!"

No, to je jen tvrzení, bez jakéhokoli důkazu v podobě nějaké rešerše. Zkuste třeba něco snadného, jako je reklama v TV. Předložte soupis důkazů toho co tvrdíte.

staryvlk

spitfire:
zkuste si dát na Svoji Stránku zde v Signálech Svůj portrét a neschovávejte se stále jen za kulatý kukuč!

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková