Diskuse na různá téma

Nezasloužené dary . . .

10. 7. 2019 18:33
Rubrika: ZRCADLO

           . . .  co je  nezasloužený dar ?    Považuji za nespravedlnost, že se někdo narodí a již po svem zrodu je zdravý, narodí se do rodiny která žije na vysoké životní úrovni, je bohatá, a takový jedinec získá i genetickou inteligenci a další vlastnosti pro svoji životní úspěšnou dráhu.

                    Říkal jsem si, proč tomu tak je ?    To vše dostal do svého života zdarma, bez svého vlastního přičinění.   To je nespravedlivé .      Protože v ten samý okamžik se narodil člověk, se závažnou životní vadou, do rodiny chudé,  a jeho genetická inteligence je na úrovni blížící se průměru.  

                      Považuji to dodnes za nespravedlnost.  Proč  Nejvyšší tvůrce Bůh, volí  takovou cestu pro svoje tvory.     Proč nedá všem stejnou startovní pozici,  a  k ní dá pro všechny stejná životní pravidla a řekne:   teď se snažte, ve svém životě, při dodržování mnou daných pravidel (zákonů-desatera), prožít svou životní dráhu tak, jak sami, při své svobodné vůli,  uznáte za dobé a pro vás prospěšné..

                       Já potom,  jako nejvyšší, nejmocnější, nejspravedlivější, váš Tvůrce ohodnotím, jak jste moje pravidla  a  z  jakého důvodu dodržovali,  a  podle toho vás odměním a nebo potrestám.

                        Tímto svým názorem nechci kritizovat  Boha  našeho tvůrce, protože my jeho stvořenci,  nejsme schopni pochopit  Jeho  plán, záměr, ani úmysl s námi , a se vším co stvořil.  Musíme jen  věřit  a  doufat,  že vše  v čem žijeme má smysl a je   spravedlivé  a  "náhoda"  je pouze blbec ,  kterou ovládá odpůrce Boha,  satan,  kterému zde na zemi byla dána určitá omezená moc zla.      

                                                        - - - + + + - - - 

 

 

 

 

 

                     

Zobrazeno 585×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková