Diskuse na různá téma

Informace

19. 10. 2019 10:55
Rubrika: ZRCADLO

                       Pravdivé a  srozumitelné  informace jsou pro každé společenství, (tedy i lidské) nepostradatelné.    V dnešní době, zejména v naší demokratické a svobodné společnosti, jsou informace poskytovány  tzv.  sdělovacími prostředky (tisk, rozhlas, televize, internet) , které jsou vedeny a ovlivňovány  politickými a soukromými špičkami společnosti a jsou určeny pro "průměrné"  členy,  kterých je v každé demokratické  společnosti  i  "volební"  většina.

                         Každá lidská společnost se vyvíjí po všech stránkách (tedy i morálně),  jednoduše řečeno k "lepšímu nebo horšímu",  a  tento její vývoj je v první řadě ovlivňován, ne-li přímo veden,  poskytovanými informacemi.      Toho je si plně vědom "velký odpůrce" a  svobodné informace chce mít plně pod svou kontrolou.                                                                                                                                                                                                     V naší české spolčnosti se tato jeho snaha chytře projevuje informacemi neurčitého charakteru, s obsahem polopravd, s měnícím  se  směřováním společnosti "doleva - doprava", nejlépe do "levoprava",  s vychytrale shovívavým postojem k mešinové  křesťanské  skupině  věřících. 

                           Důsledkem toho je snaha zavádět  pravidla (zákony),  posouvající  společnost  ke stále nižšímu stupni morálky ,  například:    rozvrat rodin  který umožňuje  "manželství" mezi mužem a mužem, nebo ženou a ženou,  nebo považovat za  "rodinu"  tzv.  svazek  přítel-přítelkyně,   druh-družka,  kteří se mohou legálně a jednoduše kdykoliv rozejít.

                                              Na tyto skutečnosti je potřebné stále upozorňovat                               

                                                                           - - - + + + - - - 

                                                              

                        

Zobrazeno 397×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková