Diskuse na různá téma

NEVĚŘÍCÍ NÁROD . . . . . .

2. 5. 2021 16:10
Rubrika: ZRCADLO
. . . Jsme opravdu národ nevěrců ? Podle sdělovacích prostředků jsme většinové nevěřící národ. Většina našich lidí nevěří, (nebo pochybuje), že v tak zvané nehmotné oblasti existuje někdo, komu věřící říkají Všemohoucí Bůh, který vše. i nás, stvořil, řídí a bude po zániku hmotného světa soudit, odměňovat, nebo trestat.. Dopracovali jsme se údajně v oblasti této nevíry na první místo v Evropském společenství. Výsledkem je stále stoupající rozpad rodin a místo nich nastupující název svazek "druh-družka" , který se může ,bez větších překážek kdykoliv rozejít. Co bude výsledkem takového stavu ? . . . DĚTI,. . . které už nebudou znát své vlastní rodiče, a jejich děti, kterým to bude všechno jedno a budou se pářit i se svými krevními příbuznými. Tak to jsme to "vyhráli" . Ale co je nám po tom, co bude po nás - že !!!
Zobrazeno 316×

Komentáře

spitfire

Nevěřící v co? V Boha? Nebo spíše "nevěřící" v to vaše široce pojaté vyprávění?

"Většina našich lidí nevěří, (nebo pochybuje), že v tak zvané nehmotné oblasti existuje někdo, komu věřící říkají Všemohoucí Bůh, který vše. i nás, stvořil, řídí a bude po zániku hmotného světa soudit, odměňovat, nebo trestat.."

Máte tu tři body (oblasti), které se už přímo netýkají víry v Boha:
a)nehmotné oblasti
b)stvořil
c)soudit, odměňovat, trestat

Nevěřit těmto vašim třem bodům neznamená nevíru v Boha.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Ryba smrdí od hlavy a hlava nás zaprodává Rusku, klidně nechá působit ruské agenty a ještě je kryje prezidentskými žvástami.

Koho jsme si hlavou zvolili, toho hlavou máme,
svoji hrdost klidně zaprodáme.
Ryba smrdí, nevadí,
našinec si poradí.
A pak se divíme, že nám kvete smetí
a víra národa, ta rychle pryč letí.

staryvlk

Spitfíre, špitfíre . . .
Vaše rádoby vědecké poznámky jsou pro obyčejné lidi, (tedy i pro mne) mírně řečeno, málo srozumitelné.
Ve svém příspěvku jsem uvažoval o Bohu , se kterým slova "nehmotná oblast," "soudit", "odměňovat", "trestat"., úzce souvisí.
Tak nevím o co Vám vlastně jde.
,

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Uvažujeme -li nad vírou národa, je jistota, že každý člověk chtě nechtě něco takového řeší ať si to přizná nebo ne. A je tu jiná otázka a to ta, jak se vlastně projevuje nevěřící národ? Proč jsme údajně nejateističtějším národem Evropy? Myslím, že kvůli tomu přijel i papež Benedikt XVI. v r. 2009 k nám a kvůli jiné věci zase papež František letos na Slovensko.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková